Evaluación del ajuste marginal de coronas de zirconio fabricadas con dos sistemas CAD-CAM en preparaciones con dos diferentes diseños de línea de terminación

Author

Euan Salazar, Raul Iram

Director

Cabratosa Termes, Josep

Codirector

Figueras Álvarez, Óscar

Date of defense

2015-01-16

Legal Deposit

B 8589-2015

Pages

143 p.



Department/Institute

Universitat Internacional de Catalunya. Departament d'Odontologia

Abstract

El propósito de esta investigación es evaluar la capacidad del sellado marginal de restauraciones de zirconio fabricadas a partir de impresiones digitales y de modelos de yeso obtenidos con poliéter como material de impresión en preparaciones con dos diseños de línea de terminación diferentes, hombro redondeado de 90º y chaflán de 45º; así como la influencia de los ciclos de cocción de la cerámica de recubrimiento, el glaseado y el cementado en el sellado marginal.

Keywords

CAD-CAM; Ajuste Marginal; Cerámicas; zirconia; Coronas Cerámicas

Subjects

616.3 - Pathology of the digestive system. Complaints of the alimentary canal

Documents

Raul_Iram_Euan_Salazar.pdf

5.979Mb

 

Rights

ADVERTIMENT. L'accés als continguts d'aquesta tesi doctoral i la seva utilització ha de respectar els drets de la persona autora. Pot ser utilitzada per a consulta o estudi personal, així com en activitats o materials d'investigació i docència en els termes establerts a l'art. 32 del Text Refós de la Llei de Propietat Intel·lectual (RDL 1/1996). Per altres utilitzacions es requereix l'autorització prèvia i expressa de la persona autora. En qualsevol cas, en la utilització dels seus continguts caldrà indicar de forma clara el nom i cognoms de la persona autora i el títol de la tesi doctoral. No s'autoritza la seva reproducció o altres formes d'explotació efectuades amb finalitats de lucre ni la seva comunicació pública des d'un lloc aliè al servei TDX. Tampoc s'autoritza la presentació del seu contingut en una finestra o marc aliè a TDX (framing). Aquesta reserva de drets afecta tant als continguts de la tesi com als seus resums i índexs.

This item appears in the following Collection(s)