Presente y futuro de las relaciones empresariales entre China y España: comercio offline y comercio online

Author

Bian, Linghe

Director

Urquizu Cavallé, Ángel

Date of defense

2017-03-24

Pages

328 p.



Department/Institute

Universitat Rovira i Virgili. Departament de Dret Privat, Processal i Financer

Abstract

La present tesi doctoral és el resultat d'una investigació tutelada a través de la Facultat de Ciències Jurídiques de la Universitat Rovira i Virgili. La investigació s'ha realitzat basant-se en l'anàlisi teòrica de la relació comercial entre la Xina i Espanya, Xina i Amèrica Llatina, i Espanya i Amèrica Llatina, a través d'una metodologia que consisteix a explorar els llaços existents a nivell històric i buscar les oportunitats comercials futures. Per tant, l'aspecte innovador de la tesi s'emmarca en la investigació financera de noves oportunitats comercials entre la Xina i Espanya en el context de l'era digital i tercers mercats.


La presente tesis doctoral es el resultado de una investigación tutelada a través de la Facultad de Ciencias Jurídicas de la Universidad Rovira i Virgili. La investigación se ha realizado basándose en el análisis teórico de la relación comercial entre China y España, China y América Latina, y España y América Latina, a través de una metodología que consiste en explorar los lazos existentes a nivel histórico y buscar las oportunidades comerciales futuras. Por tanto, el aspecto innovador de la tesis se enmarca en la investigación financiera de nuevas oportunidades comerciales entre China y España en el contexto de la era digital y terceros mercados.


This doctoral thesis is the result of an investigation supervised through the Faculty of Juridical Sciences of the University Rovira i Virgili. The research has been carried out based on the theoretical analysis of the commercial relationship between China and Spain, China and Latin America, and Spain and Latin America, through a methodology that consists of exploring the existing links at the historical level and looking for future commercial opportunities. Therefore, the innovative aspect of the thesis is framed in the financial investigation of new commercial opportunities between China and Spain in the context of the digital era and third markets.

Keywords

Inversió; Comerç; Internacionalizació; Inversión; Comercio; Internacionalización; Investment; Commerce; Internalization

Subjects

332 - Regional economics. Territorial economics. Land economics. Housing economics. ; 338 - Economic situation. Economic policy. Management of the economy. Economic planning. Production. Services. Prices; 339 - Trade. Commerce. International economic relations. World economy; 346 - Economic law. Law of government control of the economy

Knowledge Area

Ciències socials i jurídiques

Documents

TESI.pdf

9.744Mb

 

Rights

ADVERTIMENT. L'accés als continguts d'aquesta tesi doctoral i la seva utilització ha de respectar els drets de la persona autora. Pot ser utilitzada per a consulta o estudi personal, així com en activitats o materials d'investigació i docència en els termes establerts a l'art. 32 del Text Refós de la Llei de Propietat Intel·lectual (RDL 1/1996). Per altres utilitzacions es requereix l'autorització prèvia i expressa de la persona autora. En qualsevol cas, en la utilització dels seus continguts caldrà indicar de forma clara el nom i cognoms de la persona autora i el títol de la tesi doctoral. No s'autoritza la seva reproducció o altres formes d'explotació efectuades amb finalitats de lucre ni la seva comunicació pública des d'un lloc aliè al servei TDX. Tampoc s'autoritza la presentació del seu contingut en una finestra o marc aliè a TDX (framing). Aquesta reserva de drets afecta tant als continguts de la tesi com als seus resums i índexs.

This item appears in the following Collection(s)