Maestros y discípulos en la psicología española contemporánea. Un estudio a través de las tesis doctorales.

Author

Martínez Cerverón, Raúl

Director

Tortosa Gil, Francisco

Civera Mollá, Cristina

Date of defense

2007-03-29

ISBN

9788437068398

Legal Deposit

V-2841-2008Department/Institute

Universitat de València. Departament de Psicologia Bàsica

Abstract

El objetivo del presente estudio es dar a conocer el desarrollo<br/>de las tesis doctorales en psicología en los últimos años (1976-<br/>2006) en las diferentes universidades españolas. Los datos que<br/>presentaremos indican un incremento en la investigación en las<br/>diferentes áreas de la psicología específicamente las<br/>relacionadas con la psicología clínica y la psicología educativa.<br/>Asimismo, se observa el fuerte incremento producido en el<br/>número de tesis doctorales a partir de 1990. Estos y otros<br/>análisis son los que presentaremos a lo largo de este trabajo.


The aim of present study is to reflect the situation of scientific<br/>activity in psychology in the last decades (1976-2006) throught<br/>diferents doctoral dissertations at Spanish university. To this<br/>end, had been extracted bibliometric indicators, of general<br/>character. The results show the growth of spanish research<br/>activity towarsd all areas of psychology.

Subjects

159.9 - Psychology

Knowledge Area

Facultat de Psicología

Documents

cerveron.pdf

23.76Mb

 

Rights

ADVERTIMENT. L'accés als continguts d'aquesta tesi doctoral i la seva utilització ha de respectar els drets de la persona autora. Pot ser utilitzada per a consulta o estudi personal, així com en activitats o materials d'investigació i docència en els termes establerts a l'art. 32 del Text Refós de la Llei de Propietat Intel·lectual (RDL 1/1996). Per altres utilitzacions es requereix l'autorització prèvia i expressa de la persona autora. En qualsevol cas, en la utilització dels seus continguts caldrà indicar de forma clara el nom i cognoms de la persona autora i el títol de la tesi doctoral. No s'autoritza la seva reproducció o altres formes d'explotació efectuades amb finalitats de lucre ni la seva comunicació pública des d'un lloc aliè al servei TDX. Tampoc s'autoritza la presentació del seu contingut en una finestra o marc aliè a TDX (framing). Aquesta reserva de drets afecta tant als continguts de la tesi com als seus resums i índexs.

This item appears in the following Collection(s)