La Rehabilitació domiciliària: Anàlisi en l’artroplàstia total de genoll

Author

Closa Rusinés, Conxita

Director

Suso Vergara, Santiago

Trilla García, Antoni

Tutor

Suso Vergara, Santiago

Date of defense

2017-11-29

Pages

100 p.



Department/Institute

Universitat de Barcelona. Departament de Medicina

Abstract

Encara que majoritàriament la rehabilitació després d’una artroplàstia total de genoll es duu a terme a l’ambulatori o a l’hospital, en els ultims anys, diferents estudis suggereixen que la rehabilitació domiciliària pot representar una alternativa possible a aquesta pràctica clinica habitual. D’aquesta manera, es posa de manifest un interès creixent per fer tractaments de rehabilitació fora de les institucions hospitalàries o ambulatòries convencionals. Malgrat tot, el seu cost-efectivitat comparatiu encara no és del tot conegut, tant pel que fa a l’impacte econòmic com al model asistencial més idoni per a la seva implementació. Per tot això, en aquesta tesi s’analitza si l’atenció domiciliària de rehabilitació en pacients aguts post hospitalització per artroplàstia total de genoll permet una major efectivitat i una bona resposta clínica en termes de reducció de dependència, rigidesa, dolor i millora de la seva capacitat funcional, aixi com una major eficiència amb un estalvi significatiu de costos.

Keywords

Rehabilitació mèdica; Rehabilitación médica; Medical rehabilitation; Cirurgia ortopèdica; Cirugía ortopédica; Orthopedic surgery; Fisioteràpia; Fisioterapia; Physical therapy

Subjects

617 - Surgery. Orthopaedics. Ophthalmology

Knowledge Area

Ciències de la Salut

Documents

CCR_TESI.pdf

2.255Mb

 

Rights

ADVERTIMENT. L'accés als continguts d'aquesta tesi doctoral i la seva utilització ha de respectar els drets de la persona autora. Pot ser utilitzada per a consulta o estudi personal, així com en activitats o materials d'investigació i docència en els termes establerts a l'art. 32 del Text Refós de la Llei de Propietat Intel·lectual (RDL 1/1996). Per altres utilitzacions es requereix l'autorització prèvia i expressa de la persona autora. En qualsevol cas, en la utilització dels seus continguts caldrà indicar de forma clara el nom i cognoms de la persona autora i el títol de la tesi doctoral. No s'autoritza la seva reproducció o altres formes d'explotació efectuades amb finalitats de lucre ni la seva comunicació pública des d'un lloc aliè al servei TDX. Tampoc s'autoritza la presentació del seu contingut en una finestra o marc aliè a TDX (framing). Aquesta reserva de drets afecta tant als continguts de la tesi com als seus resums i índexs.

This item appears in the following Collection(s)