Algorithms acceleration of pattern-matching in multi-core architectures

Author

Rodenas Pico, David

Director

Serratosa i Casanelles, Francesc

Date of defense

2011-07-08

Legal Deposit

T.1350-2011

Pages

183 p.



Department/Institute

Universitat Rovira i Virgili. Departament d'Enginyeria Informàtica i Matemàtiques

Abstract

L'objectiu d'aquesta tesis es crear o adaptar models de programació per a fer els processadors multi-core accessibles per a la majoria de programadors. Aquest objectiu inclou la possibilitat de reusar els algoritmes existents, la capacitat de depuració, I la capacitat d'introduir els canvis de forma incremental. Contrastem les solucions proposades en diversos tipus de multi-core, incloent sistemes homogenis i heterogenis, i sistemes de memòria compartida i memòria distribuïda. A més a més contribuïm exposant algorismes i programes reals i ensenyant com aquests es poden ser usat per aplicacions en temps quasi real.


The aim of this thesis is to create or adapt a programming model in order to make multi-core processors accessible by almost every programmer. This objective includes existing codes and algorithms reuse, debuggability, and the capacity to introduce changes incrementally. We face multi-cores with many architectures including homogeneity versus heterogeneity and shared-memory versus distributed-memory. We also contribute by exposing real algorithms and programs and showing how some of them can be used for quasi realtime applications.

Keywords

Programming models; Computer Architecture; Graph matching

Subjects

004 - Computer science and technology. Computing. Data processing

Documents

1_Memoria.pdf

1.676Mb

 

Rights

ADVERTIMENT. L'accés als continguts d'aquesta tesi doctoral i la seva utilització ha de respectar els drets de la persona autora. Pot ser utilitzada per a consulta o estudi personal, així com en activitats o materials d'investigació i docència en els termes establerts a l'art. 32 del Text Refós de la Llei de Propietat Intel·lectual (RDL 1/1996). Per altres utilitzacions es requereix l'autorització prèvia i expressa de la persona autora. En qualsevol cas, en la utilització dels seus continguts caldrà indicar de forma clara el nom i cognoms de la persona autora i el títol de la tesi doctoral. No s'autoritza la seva reproducció o altres formes d'explotació efectuades amb finalitats de lucre ni la seva comunicació pública des d'un lloc aliè al servei TDX. Tampoc s'autoritza la presentació del seu contingut en una finestra o marc aliè a TDX (framing). Aquesta reserva de drets afecta tant als continguts de la tesi com als seus resums i índexs.

This item appears in the following Collection(s)