Doctorat en Economia, Organització i Gestió (Business Economics)

Constituïm, avui, una Universitat que des de la seva antiga saviesa i des de la seva actual joventut, compromesa amb la seva realitat històrica, cultural i lingüística, vol bastir, dia rere dia, una institució dedicada a la creació i a la transmissió de coneixements, a la investigació i a la cultura, activitats totes que volem que siguin de la major qualitat i competència acadèmica al servei del nostre país; però també una Universitat amb voluntat de fer seu l'esperit universalista, que es projecta a un món cada vegada més obert i intercomunicat, però sempre en un clima de tolerància que permeti la defensa i difusió dels nostres valors culturals i lingüístics, els de la solidaritat, el respecte a la diversitat i la protecció del medi.


Si sou doctor o doctora de la Universitat de les Illes Balears i voleu publicar la vostra tesi a TDX, contacteu amb tdx@uib.es. Per a més informació consulteu les preguntes més freqüents.

Recent Submissions

Essays on the banking sector: capital, structure, productivity and bank restructuring 

Llorens Llorens, Vanesa (Date of defense: 2019-02-22)

[eng] This dissertation thesis analyzes the determinants of the capital ratio of banks and also the dynamics of the leverage ratio, exploring the driving forces of the issuance of debt and capital instruments. My thesis ...