High capacity data embedding schemes for digital media

Author

Fallahpour Reza, Mehdi

Director

Megias, David ORCID

Date of defense

2009-12-14

Pages

105 p.



Department/Institute

Universitat Oberta de Catalunya. Internet Interdisciplinary Institut (IN3)

Doctorate programs

Societat de la informació i el coneixement

Abstract

High capacity image data hiding methods and robust high capacity digital audio watermarking algorithms are studied in this thesis. The main results of this work are the development of novel algorithms with state-of-the-art performance, high capacity and transparency for image data hiding and robustness, high capacity and low distortion for audio watermarking.


En esta tesis se estudian y proponen diversos métodos de data hiding de imágenes y watermarking de audio de alta capacidad. Los principales resultados de este trabajo consisten en la publicación de varios algoritmos novedosos con rendimiento a la altura de los mejores métodos del estado del arte, alta capacidad y transparencia, en el caso de data hiding de imágenes, y robustez, alta capacidad y baja distorsión para el watermarking de audio.


En aquesta tesi s'estudien i es proposen diversos mètodes de data hiding d'imatges i watermarking d'àudio d'alta capacitat. Els resultats principals d'aquest treball consisteixen en la publicació de diversos algorismes nous amb rendiment a l'alçada dels millors mètodes de l'estat de l'art, alta capacitat i transparència, en el cas de data hiding d'imatges, i robustesa, alta capacitat i baixa distorsió per al watermarking d'àudio.

Keywords

marca d'aigua; marca de agua; watermark; data hiding; data hiding; data hiding

Subjects

004 - Computer science and technology. Computing. Data processing; 3 - Social Sciences

Knowledge Area

Sociedad de la Información y del Conocimiento

Documents

1_PhD_Thesis_Mehdi_Fallahpour_Octubre_2009.pdf

2.772Mb

 

Rights

L'accés als continguts d'aquesta tesi queda condicionat a l'acceptació de les condicions d'ús establertes per la següent llicència Creative Commons: http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/
L'accés als continguts d'aquesta tesi queda condicionat a l'acceptació de les condicions d'ús establertes per la següent llicència Creative Commons: http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/

This item appears in the following Collection(s)