Medios audiovisuales aplicables a la enseñanza de la Historia del Arte

Author

Chordá Riollo, Frederic

Director

Alcolea, Santiago, 1919-2008

Date of defense

1985-01-01

Pages

837 p.



Department/Institute

Universitat de Barcelona. Departament d'Història de l'Art

Abstract

[spa] En este trabajo se procurará establecer un procedimiento de sensibilización artística mediante el desarrollo de la cultura perceptual. Aun cuando el terreno en el que se ha trabajado es el de la enseñanza de la Historia del Arte en el Bachillerato y en el C.O.U., hay que tender a insertar la metodología en el campo más amplio de la Educación Artística.

Keywords

Història de l'art; Historia del arte; Art history; Ensenyament audiovisual; Enseñanza audiovisual; Audio-visual education

Subjects

7 - the arts. Recreation. Entertainment. Sport

Knowledge Area

Ciències Humanes i Socials

Documents

FCR_TESIS.pdf

88.89Mb

 

Rights

ADVERTIMENT. Tots els drets reservats. L'accés als continguts d'aquesta tesi doctoral i la seva utilització ha de respectar els drets de la persona autora. Pot ser utilitzada per a consulta o estudi personal, així com en activitats o materials d'investigació i docència en els termes establerts a l'art. 32 del Text Refós de la Llei de Propietat Intel·lectual (RDL 1/1996). Per altres utilitzacions es requereix l'autorització prèvia i expressa de la persona autora. En qualsevol cas, en la utilització dels seus continguts caldrà indicar de forma clara el nom i cognoms de la persona autora i el títol de la tesi doctoral. No s'autoritza la seva reproducció o altres formes d'explotació efectuades amb finalitats de lucre ni la seva comunicació pública des d'un lloc aliè al servei TDX. Tampoc s'autoritza la presentació del seu contingut en una finestra o marc aliè a TDX (framing). Aquesta reserva de drets afecta tant als continguts de la tesi com als seus resums i índexs.

This item appears in the following Collection(s)