Las obligaciones indivisibles en el código civil español: el régimen jurídico de la indivisibilidad de la obligación

Author

Espiau Espiau, Santiago

Director

Badosa i Coll, Ferran

Date of defense

1982-01-01

Pages

640 p.



Department/Institute

Universitat de Barcelona. Facultat de Dret

Abstract

Este trabajo de tesis se centra fundamentalmente en la articulación de los artículos 1139, 1150 y 1252 3 del Código entre sí y en la superación de la contradiccion existente entre los dos últimos preceptos citados desde una perspectiva distinta de la comúnmente adoptada por la doctrina española contemporánea, es decir, manteniendo la admisibilidad y vigencia de lo que podriamos denominar regulación tradicional de la obligación indivisible en nuestro Código Civil y negando por consiguiente que éste aporte a esa regulación originalidad o modificación alguna.

Keywords

Obligacions (Dret); Obligaciones (Derecho); Liability (Law); Dret civil; Derecho civil; Common law; Espanya; España; Spain

Subjects

34 - Law. Jurisprudence

Knowledge Area

Ciències Jurídiques, Econòmiques i Socials

Documents

SEE_1de3.pdf

20.51Mb

SEE_2de3.pdf

20.68Mb

SEE_3de3.pdf

20.69Mb

 

Rights

ADVERTIMENT. L'accés als continguts d'aquesta tesi doctoral i la seva utilització ha de respectar els drets de la persona autora. Pot ser utilitzada per a consulta o estudi personal, així com en activitats o materials d'investigació i docència en els termes establerts a l'art. 32 del Text Refós de la Llei de Propietat Intel·lectual (RDL 1/1996). Per altres utilitzacions es requereix l'autorització prèvia i expressa de la persona autora. En qualsevol cas, en la utilització dels seus continguts caldrà indicar de forma clara el nom i cognoms de la persona autora i el títol de la tesi doctoral. No s'autoritza la seva reproducció o altres formes d'explotació efectuades amb finalitats de lucre ni la seva comunicació pública des d'un lloc aliè al servei TDX. Tampoc s'autoritza la presentació del seu contingut en una finestra o marc aliè a TDX (framing). Aquesta reserva de drets afecta tant als continguts de la tesi com als seus resums i índexs.

This item appears in the following Collection(s)